Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Regio

Wij zetten ons talenten netwerk voor jou in!

Op zoek naar een nieuw talent voor jouw organisatie? Wij kunnen daarbij helpen. Na een uitgebreid selectietraject krijg je van ons de meest geschikte talenten voor jouw vacature.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Elk bedrijf is anders, net als elk talent anders is. Neem daarom contact met ons op om alle wensen te bespreken. Wel hebben we al een overzicht gemaakt van onze diensten.

Natuurlijk begrijpen wij dat je eerst wil weten met wie je zaken doet. Onze consultants stellen zich daarom aan jou voor. Bovendien hebben andere klanten een referentie aan ons gegeven.

Onze zoekmethoden

Door onze jarenlange ervaring in de werving en selectie branche voor HBO+ talenten hebben wij een groot netwerk aan talenten. Zowel passief als actief werkzoekenden melden zich bij ons aan. Door uw vacature goed te bespreken en doorgronden kunnen wij al een eerste selectie maken uit onze database. Komt hier toch niet het juiste talent uit dan gaan wij verder met social media search. Veel goede kandidaten bevinden zich wel op een van de social media. Wij weten ook deze kandidaten te bereiken.

Wil je zelf eerst bekijken wie wij onder andere in ons netwerk hebben staan? Via onze online talentendatabase kan je al een kijkje in onze keuken nemen.

CV Demografie Statistieken

Er zijn 0 kandidaten in onze database.

Meer resultaten
CV zoeken
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Werkgevers
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© 2024 OTYS Customer Development|Disclaimer|